headache

Vil du tilbyde synstræning?

Samsynsproblemer er helt almindelige. Omkring 20% af børn og voksne har det i større eller mindre grad. Det er mennesker, som du med garanti møder i din dagligdag i butikken og dit privatliv.


TrainYourEyes er et total synstræningskoncept for optometrister og øjenlæger, som således kan tilbyde et professionelt og gennemarbejdet koncept. Der arbejdes løbende på, i videst muligt omfang at bruge forskningsbaserede test- og træningsmetoder. I tillæg kan der trækkes på TrainYourEyes store database med både videnskabelige artikler samt pressereportager omkring emnet.

TrainYourEyes hjælper med:

Udstyr

Vi er forhandlere for blandt andet Bernell, Optomatters, VTE-produkter samt dem vi selv får produceret. Læs mere her

Support

Alle tilknyttede professionelle kan frit ringe og maile til TYE som bistår med rådgivning. Desuden er der mulighed for at være med som tilskuer hos erfarne synstrænere.

Træningsprogram

Brugervenligt online træningsprogram med over 40 øvelser baseret på mere end 20 års erfaring med 10.000 kunder.

Synstræningspakke

Det primære træningsudstyr til det enkelte træningsprogram er minimeret til en praktisk taske med de nødvendige produkter.

Uddannelse

Som optometrist eller øjenlæge, starter uddannelsen til synstræner med et 3-dages intensivt kursus. Dertil kommende løbende 1-dages kurser samt diverse online-kurser.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer, så hører vi gerne fra dig. Du kan kontakte os på mail: Info@TrainYourEyes.com eller telefon 70 26 20 22.