headache

BOGEN SUPERBARN - DIT BARNS SYN, SELVVÆRD OG SANSER

SÅ er bogen udkommet, der hjælper dig til at styrke dit barns syn, selvværd og sanser. Du kan købe den på http://gad.dk/superbarn


Vil du gerne have et barn, der strutter af selvværd? Som er i god kontakt med sin krop og sine sanser, og som er glad og nysgerrig på livet? Selvfølgelig vil du det. Nu kommer bogen Superbarn, der fortæller, hvordan du opnår alt dette.


Sandheden er nemlig, at flere små mennesker har problemer med synet, selvværdet, motorikken og indlæringen – men at det aldrig er for sent at rette op på det, hvis du ved, hvad du skal kigge efter, og får redskaberne til at stimulere på den rigtige måde.


I Superbarn får du masser af inspiration til at stimulere dit barn – uanset om det er tre måneder og skal lære at ligge på maven, tre år og måske lidt af en klodsmajor, eller en syvårig, der bliver træt i hovedet og har svært ved at knække læsekoden.


Forfatterne Maria Beadle og Anni Kirk, som er henholdsvis optometrist og folkeskolelærer, har hjulpet tusindvis af børn med de banebrydende metoder, der beskrives i bogen her. Bogens første del giver anvisninger på god hverdags-stimulering fra 0-12 år. Anden del gennemgår begreber som hjernens modning, syn og samsyn, reflekser og sanser – det hele hænger nemlig sammen. Bliv klogere på dit barns udvikling, og hjælp det godt på vej i verden.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer, så hører vi gerne fra dig. Du kan kontakte os på mail: Info@TrainYourEyes.com eller telefon 70 26 20 22.